O kamupani mai fafo e faʻaalia le talitonuina o maketi Saina

HANGZHOU, Fep. 20 - I totonu o le pisi o aʻoaʻoga gaosiga atamai o loʻo faʻatautaia e le kamupani Italia Comer Industries (Jiaxing) Co., Ltd., 14 laina gaosiga o loʻo faʻagasolo atoa.

0223新闻图片

O aʻoaʻoga atamai e aofia ai se vaega e sili atu i le 23,000 sikuea mita ma o loʻo i totonu o le atunuʻu o le tamaoaiga ma le atinaʻeina o tekinolosi i le Aai o Pinghu, o se nofoaga tele o gaosiga o le Itumalo o Zhejiang a Saina.

O loʻo faʻatinoina e le kamupani le gaosiga o faiga faʻaogaina eletise ma vaega, ma o ana oloa e faʻaaogaina tele i masini faufale, masini faʻatoʻaga ma le gaosiga o le matagi.

"O laina gaosiga na amata galue aʻo leʻi maeʻa aso malolo Spring Festival i le faaiuga o Ianuari," o le tala lea a Mattia Lugli, le pule sili o le kamupani."O lenei tausaga, ua fuafua le kamupani e mautotogi lona lima fale gaosi oloa ma faʻalauiloa laina fou gaosiga atamai i Pinghu."

“O Saina o la tatou maketi sili ona taua.O le a faʻaauau pea le faʻalauteleina o la matou gaosiga i lenei tausaga, faʻatasi ai ma le tau o galuega e faʻamoemoe e siitia i le 5 pasene i le 10 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, "o le tala lea a Lugli.

Nidec Read Machinery (Zhejiang) Co., Ltd., o se lala o Iapani Nidec Group, talu ai nei na faʻalauiloaina se poloketi i Pinghu.O le taumafaiga aupito lata mai lea a le Nidec Group e fausia ai se nofoaga fou o vaega o taavale afi i le itulagi o Delta River Yangtze i sasae o Saina.

A mae'a, o le a maua le galuega fa'aletausaga o le 1,000 iunite o masini su'ega ta'avale mo ta'avale malosi fou.O meafaigaluega o le a tuʻuina atu foi i le fale gaosi oloa a Nidec Automotive Motor (Zhejiang) Co., Ltd., o le isi lala o le Nidec Group i Pinghu.

O le aofaʻi o tupe faʻafaigaluega i totonu o le fale gaosi oloa e sili atu i le 300 miliona tala Amerika - o le Nidec Group sili ona tele tupe teufaafaigaluega i fafo, o le tala lea a Wang Fuwei, pule sili o le Electric Drive System Department of Nidec Automotive Motor (Zhejiang) Co., Ltd.

Ua tatalaina e le Nidec Group le 16 lala i le 24 tausaga talu ona faavaeina i Pinghu, ma faia ni tupe teufaafaigaluega se tolu i le 2022 na o ia, faatasi ai ma lana pisinisi e aofia ai fesootaiga, meafale, taavale ma auaunaga.

Neo Ma, faʻatonu o galuega i le kamupani Siamani Stabilus (Zhejiang) Co., Ltd., fai mai o le faʻateleina o le faʻaogaina o taavale fou malosi i Saina, o le maketi a Saina ua avea ma malosiaga autu mo le faʻatupulaia o tupe maua a le kamupani.

"E le mafai ona ausia lenei mea e aunoa ma le malosi o maketi a Saina, siosiomaga pisinisi lelei, faʻaogaina atoatoa o fesoʻotaʻiga, ma lava taleni taleni," o le tala lea a Ma.

“Ina ua maeʻa ona faʻaleleia e Saina lana tali COVID-19, o loʻo faʻatupulaʻia le pisinisi tuʻufaʻatasi piliki-ma-mortar.Ua amata ona matou fausia se laina gaosiga o kari e faʻafetaui atili ai le manaʻoga o le maketi a Saina, "o le tala lea a Takehiro Ebihara, o le faatonu-peresitene o le kamupani Iapani Zhejiang House Foods Co., Ltd.

O le a avea ma laina lona tolu o le gaosiga o kari i le kamupani a le kamupani Zhejiang, ma o le a avea ma se afi faʻatupulaia taua mo le kamupani i nai tausaga o lumanaʻi, o lana faʻaopoopo mai lea.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le Pinghu o le tamaoaiga ma le atinaʻeina o tekinolosi ua oʻo mai i le taimi nei ua sili atu nai lo le 300 pisinisi mai fafo, aemaise lava i meafaigaluega faʻapitoa gaosiga atamai ma pisinisi biotechnology.

I le 2022, na faʻamauina e le sone le faʻaaogaina moni o tupe teufaafaigaluega mai fafo e tusa ma le 210 miliona tala Amerika, i luga ole 7.4 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le faʻaaogaina moni o tupe faʻafaigaluega mai fafo i pisinisi faʻatekonolosi e tusa ma le 76.27 pasene.

O le tausaga nei, o le a fa'aauau pea ona atia'e e le sone ni alamanuia maualuluga e fa'atupe mai i fafo ma galuega fa'afaigaluega mai fafo, ma fa'ato'a fa'atupuina fa'aputuga tau alamanuia maualuluga.


Taimi meli: Feb-23-2023