Logistics

O LE VAEGA, METOGA MA LE POLOSI E TUMAU TATAU

O le vaapiapi, maualuga le maualuga o tulaga, ma le leai o ni folauga i luga o le vasa, aemaise lava i luga o fefaʻatauaiga i sasaʻe feʻaveaʻi, ua mafua ai le faʻateleina o le faʻalavelave ma le le lava o meafaigaluega o loʻo i ai nei i tulaga ogaoga.E toe popole fo'i le uta i luga o le ea ona o lea ua tatou i ai i le vaitau maualuga o lenei faiga.

Mo lau fa'amatalaga, fa'amolemole su'e fa'aaliga nei o lo'o tumau pea o ni mea taua i tulaga o maketi o lo'o iai nei ma e tatau ona va'ava'ai toto'a i vaiaso a sau:

- O lo'o fa'aauau pea le le lava o le 40' ma le 45' masini uta uta i le tele o atunu'u o Asia ma SE Asia.Matou te fautuaina i na tulaga e tilotilo i le suitulaga o pusa 2 x 20' pe afai e te manaʻomia e faʻatumauina lau oloa i le taimi tonu.

- O lo'o fa'aauau pea ona fa'afefiloi Laina Va'a ausa i va'a fa'atauva'a pe fa'amisi telefoni i a latou va'a fe'avea'i, fa'atumauina le tulaga o sapalai ma mana'oga.

- O lo'o fa'atumau le va'ava'a mai le tele o atunu'u mai Asia i le ala i Amerika mo va'a va'a ma va'alele.E a'afia fo'i lea i le tau, va'a ua ova tusi/va'alele ma le fa'ato'ato'a.O lo'o fautuaina pea le tusi muamua o vaiaso e maua ai le avanoa sili e maua ai avanoa i luga o va'a po'o va'alele e fetaui ma ou mana'oga.

- Ua va'aia le va'ava'a vave o le va'alele ma e pei ona fa'amoemoeina mo lenei taimi o le tausaga.O lo'o fa'atupula'ia vave tau ma toe fo'i atu i tulaga na matou va'aia i le taimi na tuleia ai meafaitino a le PPE i masina ua tuana'i ma toe latalata i numera lua numera i le kilokalama.E le gata i lea, o le tuʻuina atu o mea faʻaeletonika fou, e pei o Apple, o loʻo saofagā saʻo i manaoga tau vaitau ma o le a aʻafia ai avanoa avanoa i vaiaso a sau.

- O lo'o fa'aauau pea ona fa'apopoleina ma fa'atuai nofoaga uma uafu o le sami Amerika Tele, aemaise lava Los Angeles/Long Beach, lea o lo'o fa'amauina le maualuga o voluma i nai vaiaso ua tuana'i.O lo'o iai pea le leai o ni tagata faigaluega o lo'o fa'ailoa mai i nofoaga fa'au'u o lo'o iai se fa'ai'uga tu'usa'o i taimi e la'u ai uta.O lea ua atili ai ona tuai le utaina i fafo ma le alu ese o uta i fafo.

- O lo'o feagai fo'i ma fa'alavelave fa'afuase'i ma fa'atuai mata'utia uafu a Kanata, Vancouver ma Prince Rupert, o se faitoto'a autu e aga'i atu ai uta i Amerika i Sisifo Tutotonu.

- O auaunaga a nofoaafi mai taulaga tetele i N. Amerika e o'o atu i le USA Inland Rail Ramps o lo'o va'aia le tuai mo le silia ma le tasi le vaiaso.O le tele lava o le taimi lea e alu ai mai le aso e la'u ai uta i le aso e alu ese ai nofoaafi.

- O le le lava o Chassis o lo'o tumau pea i tulaga mata'utia i Amerika atoa ma mafua ai le fa'atuputeleina o le fa'aitiitia ma tuai ai le fa'aolaina o oloa mai fafo po'o le tuai ona toe maua mai o uta i fafo.O le fa'aletonu ua fai ma fa'afitauli i nofoaga tetele uafu i le tele o vaiaso, ae o le taimi nei o lo'o i ai se fa'alavelave atili i luga o nofoaafi i uta.

- Ua fa'aleleia le fa'atapula'aina o fa'atonuga i nisi o uafu i Amerika ile toe fa'afo'i mai o koneteina gaogao, ae o lo'o fa'atupuina ai fa'aletonu ma tuai.O le a'afiaga e a'afia sa'o ai le toe fa'afo'i mai i le taimi, tu'uaiga fa'amalosi taofia, ma fa'atuai atili ai le fa'aogaina o le ta'avale i uta fou.

- E afe ma afe containers ma chassis o lo'o tumau pea i faleteuoloa ma nofoaga autu e tufatufaina atu i taulaga tetele ma nofoaga o nofoaafi, o lo'o fa'atali e la'u mai.Faatasi ai ma le siʻitia o le voluma, toe faʻatumu i faʻamaumauga, ma sauniuniga mo faʻatauga aso malolo, o se tasi lea o mafuaʻaga tele o le le lava o taʻavale i Amerika atoa.

- O le tele o kamupani va'ava'a ua amata ona fa'atinoina le fa'alavelave fa'aopoopo ma fa'atuputeleina le vaitau maualuga e fa'afetaui ai le mana'oga.E o'o lava i tau o uta o lo'o fa'atupula'ia pe a amata ona si'itia tupe alu ma totogi aveta'avale i le mana'oga.

- O faleteuoloa i totonu o le atunuʻu o loʻo lipotia mai o loʻo i ai pe latalata i le malosi atoatoa, ma o nisi i tulaga ogaoga ma e le mafai ona maua ni uta fou.

- E ono fa'aauau pea le le paleni o uta o Ta'avale i le vaega o totoe o lenei tausaga, lea o le a si'itia ai fua faatatau i itulagi ua a'afia.O lo'o fa'aauau pea le si'itia o tau o maketi o la'u uta i totonu o le atunu'u a'o fa'atupula'ia mana'oga ina ia ausia taimi fa'agata mo fa'atauga o aso malolo.


Taimi meli: Iuni-11-2021