O seevae Hemp e laa i fafo, toe faʻafouina galuega i le fale

LANZHOU, Iulai 7 — I se mafutaga faaleaoaoga i le itu i matu sisifo o Saina o Gansu Province, o loo pisi ai Wang Xiaoxia i le liliuina o alava o le hemp i se milo e faaaoga ai se meafaigaluega laupapa masani.O le milo o le a mulimuli ane avea ma seevae hemp, o se ofusa masani ua faʻaalia i maketi i fafo, e aofia ai Iapani, Republic of Korea, Malaysia ma Italia.

08-30新闻

 

 

“Na ou mauaina lenei meafaigaluega mai loʻu tina.I aso ua tuanaʻi, toetoe lava o aiga uma na faia ma fai seevae hemp i lo matou nuʻu, ”o le tala lea a le tagata faigaluega 57 tausaga.

Sa matuā fiafia Wang ina ua ia iloa ua lauiloa nei galuega taulima tuai i tagata ese, ma maua ai se tupe maua faalemasina e sili atu i le 2,000 yuan (pe tusa ma le 278 tala Amerika).

O Saina o se tasi lea o atunuu muamua na latou totoina laau hemp mo le faia o seevae.Faatasi ai ma lona susu lelei ma le tumau, ua faʻaaogaina le hemp e fai ai maea, seevae ma pulou i Saina talu mai aso anamua.

O le tu masani o le faia o seevae hemp na amata mai i le afe tausaga i Gangu County i le taulaga o Tianshui, Gansu Province.I le 2017, o le faiva faʻaleaganuʻu na aloaia o se mea o measina faʻale-aganuʻu i totonu o le itumalo.

O le Gansu Yaluren hemp aticraft development company, lea e galue ai Wang, na auai i le Canton Fair i lenei tausaga, lea e lauiloa foi o le China Import and Export Fair.

O Niu Junjun, o le ta’ita’ifono o le kamupani, o lo’o fa’amoemoe i le fa’atauina atu o a latou oloa i fafo."I le kuata muamua o lenei tausaga, matou faʻatau atu le sili atu i le 7 miliona yuan o oloa hemp.O le tele o tagata fa'atau oloa mai fafo e fiafia i a tatou oloa,” o lana tala lea.

O Niu, o se tagatanuu i Gangu County, ua tupu aʻe ma ofuina seevae hemp i le lotoifale.I le taimi o ana kolisi, na amata ai ona ia faʻatau atu mea faʻapitoa faʻapitonuʻu i luga o le initaneti e ala i le taʻutaʻua e-commerce platform a Saina Taobao."O seevae Hemp na sili ona sailia mo o latou mamanu tulaga ese ma meafaitino," na ia manatua ai.

I le 2011, na toe foi ai Niu ma lona faletua o Guo Juan i lona nuu, e faapitoa i le faatauina atu o seevae hemp a o aʻoaʻoina le galuega tuai mai le amataga.

“O seevae hemp na ou ofuina a o oʻu laʻitiiti sa lava lelei, ae o le mamanu ua tuai.O le ki i le manuia o le tele o tupe faʻaalu i le atinaʻeina o seevae fou ma le faia o mea fou," o le tala lea a Niu.O loʻo faʻaputuina nei e le kamupani le silia ma le 300,000 yuan i tausaga taʻitasi i le atinaʻeina o mamanu fou.

Faatasi ai ma le sili atu ma le 180 sitaili eseese na faʻalauiloaina, o seevae hemp a le kamupani ua avea ma mea masani.I le 2021, i le galulue faʻatasi ma le Falemataʻaga lauiloa a le Falemataʻaga, na mamanuina ma taʻavale ai e le kamupani seevae hemp e faʻaaogaina lima ma elemene saini mai mea faʻaleaganuʻu a le falemataaga.

Ua tu'uina atu fo'i e le malo fa'alotoifale i le kamupani se fa'atupega e sili atu i le 1 miliona yuan i tausaga ta'itasi e lagolago ai a latou a'oa'oga fa'apitoa tau matata eseese ma le fa'alauteleina o atina'e talafeagai.

Talu mai le 2015, ua faʻalauiloa e le kamupani aʻoaʻoga aʻoaʻoga saoloto mo tagata o le lotoifale, fesoasoani i le faʻaleleia o se vaega o suli o le vaʻa anamua.“O matou o lo'o nafa ma le tu'uina atu i tama'ita'i o le atunu'u i mea mata'utia, o metotia talafeagai ma fa'atonuga mo oloa hemp.O se 'au'aunaga e tasi e taofi," o le tala lea a Guo.


Taimi meli: Aukuso-30-2023